Android laitteessa maksamisesta

Luonnollisesti Android laitteella voit maksaa verkkokupoissa samaan tapaan kun tietokoneellakin asioidessa. Keskitystään tässä kuitenkin siihen miten voit hankkia maksullista sisältöä Android laitteeseesi.

Maksaminen Google Playssä

Turvallisen ja helpoin tapa hankkia sovelluksia ja pelejä Android laitteeseen on käyttää Googlen Play kauppaa.  ilmaisten pelien ja sovellusten lisäksi Play kauppa tarjoaa myös maksullista sisältö. Play kaupasta voit ostaa pelejä, sovelluksia, e-kirjoja, äänikirjoja, elokuvia ja musiikkia.

Play kaupassa voit maksaa
-Luottokortilla
-Puhelinlaskussa (vain Dna:n ja Telian liittymillä)
-Google Play:n lahjakorteilla
-Pay Pal:lla

Google Play maksutapoja voi käyttää myös sovelluksen sisäisissä ostoksissa. Esimerkiksi sovellukseen voi saada maksamalla lisäominaisuuksia tai peleihin pelirahaa.

Tämän lisäksi sovelluksilla voi oll tarjolla omia maksutapojaan. Näin on esimerkiksi Netflix:llä ja muilla elokuvapalveluilla, Spotifyilla sekä kirjapalveluilla BookBeatillä ja Storytellillä. Näissä palveluissa useimmin toimiva maksutapa on luottokortti myös Pay Pal on usein käytettävissä. Monilla palveluilla on näiden lisäksi myynnissä omia lahjakorttejaan joilla pavelusta voi maksaa.

Tämän lisäksi on tietysti tarjolla Androis sovelluksia joista voit ostaa vaikkapa junalippuja, varata hotellin, ostaa vaatteita tai jotain sekalaista roinaa. Nämä maksetaan usein luottokortilla tai PayPal tilillä joskus tarjolla on myös verkkopankki maksu.

Verkkomaksamisen turvallisuuskysymyksistä olen kirjoittanut täällä