Facebook Messenger

Facebook messenger on pikaviesti palvelu joka on osa Facebookkia. Viestien lähettämiseen sitä voi käyttää joko webbiselaimessa osana Facebookkia tai sitten mobiililaiteissa oman applikaationaan. Mobiililaitteissa sitä voi käyttää myös ääni ja videopuheluiden soittamiseen.

Facebook messegerissä on tarjolla melkolailla samat omnaisuudet kuin Whatsappissa ja tarjolla on myös Snapchatin puolelta napattuja ominaisuuksia kuten mahdollisuus säätää viestit poistettavaksi tunnin kuluttua lähetyksestä ja oma päivä toiminto jolla voi kertoa fiiliksistään kaikille messerger tutuilleen.

Mielenkiintoinen tuloillaan oleva ominaisuus on virtuaaliasistentti M joka voi antaa ehdotuksia keskusteluun. Tämä on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa, mutta eiköhän mekin päästä kohta kokeilemaan.

Messegeriä kokeilemaan pääset valitsemalla Faceookissa yläreunasta viestit kuvakkeen.

Tai vaihtoehtoisesti osoitteessa www.messenger.com ja kirjautumalla sisään Facebook tunnuksilla. Enemmän Messengeristä kuitenkin saa irti käyttämällä sitä mobiililaitteessa.

Mobiililaitteessa messegrin saat käyttöön lataamalla sen laitteen sovelluskaupasta. Sisäänkirjautumiseen voi käyttää Facebook tunnuksia. Tosin on myös mahdollista luoda erikseen omat messeger tunnukset.