Facebook ryhmät

Ryhmät ovat yksi omasta mielestäni Facebookin parhaista ominaisuuksista ja ryhmien seuraaminen ja niissä kirjoitteleminen sopii meillekin joista ei aina tunnu kovin luontevalta jakaa kuvia siitä mitä tänään tuli syötyä tai urheiluharrastuksissa ei riitä paljon kerrottavaa.

Ryhmät ovat siis paikka jossa jokin joukko Facebook käyttäjiä keskustelee keskenään.

Ryhmiä on kolmenlaisia.

Julkisia ryhmiä joissa kuka tahansa voi käydä lukemassa keskusteluja, mutta vain jäsenet voivat kirjoittaa. Esimerkkinä vaikka Orivesi-ryhmä. (https://www.facebook.com/groups/631061537009896/)

Suljettuja ryhmiä joissa julkaistua sisältöä voivat lukea vai ryhmän jäsenet. Ryhmän voi kuitenkin löytää haulla ja nähdä sen kuvauksen ja jäsenet. Kaikki voivat pyytää pääsyä ryhmään, mutta joko ryhmän ylläpitäjän tai jonkun jäsenen pitää hyväksyä uudet liittyjät. Se voivatko kaikki jäsenet hyväksyä uusiä jäseniä vaiko vai ylläpitäjä on valittavissa ryhmän asetuksista.

Kolmas ryhmä tyyppi on Salaiset ryhmät. Salaiset ryhmät eroavat suljetuista siinä, että niitä ei voi lötää Facebookista haulla. Niihin voi liittyä vai kutsusta ja vain ryhmät jäsenet näkevät kuka siihen kuuluu.

Eli rohkeasti vaan mukaan ryhmiin.

Ja tämänkin artikkelin kuva on Pixabay palvelusta ja Geraltin käsialaa